Notícies

Acreditació de webs d'interès sanitari

Acreditació de webs d'interès sanitari

La web de l'Escola universitària d'Infermeria ha estat distingida amb aquesta acreditació, com a pàgina web d'interès per a la població general interessada per la salut i per als professionals sanitaris.

Acreditació de webs d'interès sanitari


Gràcies a internet, avui tenim accés a dades i coneixements que abans no estaven a l'abast de tots. Aquesta situació, com era d'esperar, ha afectat notablement al camp de la salut, tant en la divulgació del coneixement mèdic per a la població general, com en la formació continuada dels professionals de la salut.


Des de la web Portalesmedicos.com (amb una trajectòria de difusió de la informació sanitària en Internet que es va iniciar en 1.999), s'ha creat el concepte de "Web d'interès sanitari". Amb aquest segell, supervisat pel comitè avaluador de Portalesmedicos.com, es busca garantir la qualitat i confiança d'aquelles pàgines web vinculades amb el sector sanitari.


Entre d’altres, la web de l'Escola universitària d'Infermeria ha estat distingida amb aquesta acreditació, com a pàgina web d'interès per a la població general interessada per la salut i per als professionals sanitaris.

 

http://www.portalesmedicos.com/web_interes_sanitario/index.htm
 

No hi ha vots encara