De la calle al hogar. Housing First como modelo de intervención y su aplicación en Barcelona - Versió castellà

El llibre "Del carrer a la llar. Housing First com a model d’intervenció i la seva aplicació a Barcelona" presenta dues parts diferenciades: la primera, ofereix una anàlisi genèrica de la població sense llar de la ciutat de Barcelona en situació de carrer -és a dir, que no pernocten en centres ni pisos-, i té com a objectiu proposar formes d'abordatge a les persones en aquesta situació a les quals per diversos motius la cartera de serveis socials existents no els és efectiva.

 

La segona part, té la intenció de presentar els models d'intervenció basats en Housing fonamentats en el conegut com: Housing First.

 

L'anàlisi es fonamenta en abundant bibliografia internacional i altres referències -contactes amb entitats a nivell internacional, bàsicament-, així com informació i dades originades a la pròpia ciutat de Barcelona. Així, i en consideració el nou del model, el text intenta desglossar el concepte d'Housing First, què és i què no és; que implicacions té sobre la qualitat humana de la intervenció, el reconeixement de llibertat de decisió de la persona objecto de la intervenció i en relació a la dret a l'habitatge; algunes de les diverses variants d'Housing First (PHF, HFL, CHF, Housing Led, entre altres); reflexionar sobre com proveir-se d'un parc d'habitatge suficient; amb quin marc legal específic; amb quin model d'intervenció específic; i amb quins tipus de gestores d'habitatge social, entre altres qüestions.

Ja es pot descarregar a la nostra Botiga Virtual.

 

Característiques del llibre:

  • Descàrrega online
  • Disponible en format pdf, epub i mobi
No hi ha vots encara