Convocats els Premis Infermeria i Societat 2016

  • Publicado el 25 de novembre de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Fundació “Infermeria i Societat” convoca la primera edició dels Premis Infermeria i Societat amb l’objectiu de fer un reconeixement públic a la professió infermera.

El premi "Infermeria i Societat" vol guardonar a aquelles persones, grups o institucions que fan o han fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera i que han contribuït a la seva revalorització i projecció social.

Els interessats podran optar a les següents candidatures:

  • Premi a la trajectòria professional: reconeixement a aquells professionals que s’han distingit per la dedicació a la professió infermera i que han estat protagonistes del seu desenvolupament.

  • Premi a la bona pràctica: reconeixement als professionals que han portat els àmbits de l’assistència, la docència, la recerca i la gestió a l’excel·lència.

  • Premi a la innovació infermera: reconeixement als professionals que aporten noves propostes innovadores en l’abordatge del tenir cura a les persones i comunitats, així com en l’avanç de la professió.

  • Premi “Flors Sirera a la Cooperació Sanitària Internacional” (biennal): reconeixement als projectes desenvolupats o en fases de desenvolupament amb les actuacions de les infermeres en l’àmbit del 3r i 4rt món, a més d’estimular la participació com a cooperants.

  • Premi a la difusió i la comunicació de la professió infermera: reconeixement a les iniciatives que s’orientin a difondre la bona imatge de la infermeria.

  • Premi Entitats: reconeixement a aquella entitat, empresa, administració, organització no governamental o sense ànim de lucre per l’impacte que la seva feina té en la promoció de la salut i en la projecció de la professió infermera.

  • Premi “A prop teu”: dedicat a aquelles persones i institucions d’àmbit nacional o internacional que fan possible el desenvolupament de la professió infermera i que contribueixen decisivament a la seva revalorització i a la seva projecció social.

Les candidatures podran presentar-se fins el 20 de desembre i els guanyadors es faran públics el 7 de febrer de 2017. Per a més informació podeu consultar les bases dels Premis Infermeria i Societat.