L’Hospital de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu a Mabesseneh (Sierra Leona) celebra el seu 50è aniversari

  • Publicado el 10 de març de 2017

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Durant els actes, el Campus Docent Sant Joan de Déu ha rebut un reconeixement per a l'impuls que està donant des de l'any 2008 a l'Escola d'Infermeria de Mabesseneh, amb qui està agermanada.

El passat 8 de març, dia de la festivitat de Sant Joan de Déu, es van celebrar a Mabesseneh (Sierra Leona) els actes del 50è aniversari de l’Hospital. La celebració va comptar amb la presencia del General de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, el Germà Jesús Etayo, els membres del Consell General i dels principals donants que han ajudat a desenvolupar l'activitat assistencial de l'Hospital i de l'Escola d'Infermeria.

Durant aquests 50 anys l’Hospital, fundat per l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, ha tingut un paper clau en la lluita contra l’Èbola en el districte de Mabesseneh. D’altra banda, l’Hospital de Mabesseneh manté una comunitat de Germans de l’Orde, on tradicionalment sempre hi ha hagut la presència d’algun Germà de la Província d’Aragó – San Rafael.

acte graduació Sierra Leona