Sessió de clausura del Postgrau en Seguretat i Qualitat Assistencial i Legal

  • Publicado el 23 de desembre de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El dia 21 de desembre es va celebrar la sessió de clausura de la primera promoció del postgrau en Seguretat i Qualitat Assistencial i Legal amb la participació de la Sra. Neus Rams i Pla i el Dr. Amar Shah.

L’acte de clausura del Postgrau en Seguretat i Qualitat Assistencial i Legal començà amb la benvinguda a la sessió per part de la Sra. Neus Rams i Pla, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitàries del Departament de Salut – Generalitat de Catalunya. 

La conferència inaugural va ser impartida pel Dr. Amar Shah, director mèdic associat  (Millora de la qualitat) i consultor psiquiàtric forense del East London NHS Foundation Trust. El Dr. Amar Shah va debatre sobre els conceptes de control de qualitat, assegurament de la qualitat i millora d’aquesta, i el que això signifiquen avui dia. 

En acabar l’acte, els estudiants de la primera promoció del postgrau van presentar els seus treball de Fi de Postgrau.