Els superiors general i provincial de l’Orde Hospitalari visitaran el Campus el proper 16 de Febrer

  • Publicado el 17 de gener de 2017

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Des d’avui i fins al 2 de Març, els Germans Jesús Etayo i José Luis Fonseca visitaran tots els centres i comunitats de la Província.

La trobada servirà per prendre el pols a l’activitat assistencial, social, formativa i investigadora que es realitza. A més de conèixer els diferents comitès de direcció, treballadors i voluntaris de cada centre.

La Visita Canònica és un instrument de caràcter jurídic i pastoral, que permet al superior exercir el dret i complir l’obligació d’accedir als centres, als llocs, a les persones, a les comunitats, etc. que es trobin sotmesos a la seva jurisdicció, per comprovar que es viu la comunió i es cuida el fi al que tendeixen totes les activitats pastorals que depenen d’ell.

Ambdues visites, previstes per inicis del 2017, són de caràcter exclusivament informatiu tot i que podria comportar una presa de decisions a partir de la informació recollida.

Es podrà seguir el dia a dia d’aquestes trobades a la pàgina web de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu