Innovació

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu persegueix el somni de participar en la transformació social de l’educació en ciències de la salut i de donar resposta als problemes formatius reals dels professionals de l’àmbit sanitari.

Per a fer-ho aposta per gestionar el canvi de metodologies docents, per establir una cultura de l’error i de millora contínua, per oferir eines als joves per tal que puguin adaptar-se als constants canvis i sàpiguen navegar en la incertesa i per treballar de manera connectada amb els centres sanitaris i empreses públiques i privades del sector educatiu i sanitari.

La participació en la transformació social la fem treballant en projectes concrets com és VR4Health, gestionant els espais d’aprenentatge del Centre de Simulació Sant Agustí i incorporant tot de metodologies i eines docents que participen en la transformació educativa a Catalunya.