Mesures extraordinàries contra la COVID-19

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu ha adoptat les mesures necessàries per donar compliment als requeriments de seguretat recomanats per les autoritats sanitàries corresponents. Les instruccions recollides afecten a l'inici del curs lectiu presencial, les condicions d’obertura del centre i instal·lacions, les mesures de prevenció i d’higiene que cal seguir i el desenvolupament d’activitats acadèmiques programades.
 
En aquesta pàgina trobareu les informacions i les indicacions per a la comunitat educativa del Campus i s'actualitzarà amb les novetats que es produeixin. Tota la comunicació institucional es transmet només a través del web i de les xarxes socials del Campus. Es recomana consultar amb periodicitat els canals oficials per tal de confirmar les informacions de les mesures previstes.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

 

Grau en Infermeria

Cicles Formatius

 

Gestors COVID del Campus Docent SJD

  • Gestora COVID d'Estudis Universitaris: Gemma Robleda (gemma.robleda@sjd.edu.es)
  • Gestor COVID de Cicles Formatius: Jose Antonio Giménez (joseantonio.gimenez@sjd.edu.es)