Curs d’expert en coordinació de recerca clínica

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Donat l’impacte actual d’Espanya en el món de la recerca, l’evolució constant de la investigació clínica i la necessitat de proporcionar uns estàndards de qualitat per el disseny, realització, registre i comunicació dels assajos clínics que involucren els éssers humans, es fa cada vegada més evident la necessitat d’un perfil professional destinat a donar resposta a aquesta nova realitat. És per això que el paper del coordinador de recerca clínica focalitza la seva tasca en mantenir l’equilibri entre la integritat del pacient i el compliment del protocol d’investigació.

Degut a que els professionals que actualment dediquen les seves tasques al món dels assajos clínics es troben davant una manca de formació específica que els avali en la realització de la seva activitat, aquest curs pretén formar a coordinadors de recerca en aspectes regulatoris, metodològics, farmacològics, bioètics i del maneig del pacient, seguint els estàndards internacionals en recerca clínica.