El Hospital Sant Joan de Déu pone en marcha un nuevo modelo de atención al parto coincidiendo con el registro del bebé 100.000

  • Publicado el 12 de Diciembre de 2010

A través de este formulario indícanos tus dudas y consultas sobre la formación que desarrolla el Campus Docent Sant Joan de Déu o bien sobre el centro.

Image CAPTCHA
Introduce los caracteres que se muestran en la imagen.

A través de este formulario indícanos las dudas y/o sugerencias referentes a tu formación. Te responderemos a la mayor brevedad.

Image CAPTCHA
Introduce los caracteres que se muestran en la imagen.

El Hospital Sant Joan de Déu ha presentado un nuevo modelo de atención al parto, el programa MARE (Maternidad Respetada), coincidiendo con el parto número 100.000 que se realiza en el Hospital.

L’Hospital Sant Joan de Déu ha presentat un nou model d’atenció al part, el programa MARE (Maternitat Respectada), coincidint amb el part número 100.000 que es fa a l’Hospital.

El centre atén parts des de fa 35 anys i és en l’actualitat l’hospital que més n’atén de tot Catalunya amb més de 4.000 anuals.

El nou model d’atenció al part pretén satisfer les expectatives de les gestants en un entorn segur per a la mare i el nadó que permeti una atenció ràpida i d’alta especialitat en cas de necessitat. L’Hospital disposa d’una unitat de neonatologia dotada amb les tecnologies més avançades i està especialitzada en el tractament de patologies de gran complexitat, com els prematurs extrems, les cardiopaties i altres patologies prevalents en nounats .

El programa MARE dóna protagonisme a la família. Permet que la dona triï el model de part que desitja, que estigui acompanyada en tot moment per la seva parella –fins i tot en les cesàries- i que pugui ser amb el seu nadó des del mateix moment del naixement. Les habitacions disposen d’un espai especialment concebut perquè els professionals de l’Hospital puguin practicar les primeres cures al nadó davant la presència dels seus pares.

 

Fullet informatiu