Recertificació ISO 9001:2015 per BSI

  • Publicado el 24 de març de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

D'aquesta manera, el Campus Docent Sant Joan de Déu podrà continuar assolint els seus reptes i assegurant els seus processos de qualitat durant 3 anys més.

El Campus Docent SJD ha obtingut la recertificació del seu Sistema de Qualitat ISO 9001:2015, complint amb la normativa vigent per les activitats de desenvolupament i impartició del Grau en Infermeria, Cicles Formatius, cursos de formació de postgrau i formació continuada en ciències de la salut i ciències socials.

Durant l'auditoria externa, realitzada per l'empresa BSI els dies 26 i 27 de gener, es van revisar tots els processos, confirmant així que el centre compta amb una gran qualitat en els seus programes i serveis.

Tots els avenços i millores que desenvolupa el Campus Docent SJD estan orientats per poder oferir un valor afegit al nostre alumnat. Un any més, el sistema ISO ens avala i indica que continuem complint amb els estàndards de qualitat i serveis dels nostres ensenyaments.

Com a centre educatiu, n'estem orgullosos de mantenir els requisits del nostre Sistema de Gestió de la Qualitat.

Certificat ISO 9001:2015
 

Qualitat