Innovació

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu persegueix el somni de participar en la transformació social de l’educació en ciències de la salut i de donar resposta als problemes formatius reals dels professionals de l’àmbit sanitari. Darrerament, però, els canvis socials i tecnològics, ens han fet adonar de la necessitat d’abordar i treballar els buits que genera la introducció de les noves tecnologies a l’àmbit de la salut (problemes ètics, reticències, pors, desigualtats, entre d’altres). Davant la necessitat identificada, el Centre de Simulació Sant Agustí també s’ha proposat ajudar en la integració de la tecnologia en l’àmbit sanitari i ho fa exposant a equips interdisciplinaris, constituïts per professionals sanitaris i tecnòlegs, a situacions on cal fer front a un buit tecnològic.

Aquesta missió es porta a terme mitjançant el disseny i implementació de cursos, tots ells generats a partir de necessitats reals, que utilitzen la metodologia de simulació. Amb ella s’aconsegueix generar una experiència d’aprenentatge amb un impacte en el participant que es manté en el temps i reverteix a l’àmbit laboral.

La participació en la transformació social la fem treballant en projectes concrets com és VR4Health, gestionant els espais d’aprenentatge del Centre de Simulació Sant Agustí i incorporant tot de metodologies i eines docents que participen en la transformació educativa a Catalunya.