VR4Health

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

VR4Health és un projecte que pretén transformar l’aprenentatge d’infermeria i medicina mitjançant la digitalització de continguts mèdics. Neix amb el propòsit de donar solució a la dificultat que comporta l’estudi d’anatomia humana tal com s’estudia a l’actualitat.

Hem desenvolupat diferents models anatòmics humans com el cor, l’ull, l’oïda, l’aparell digestiu, urinari, vascular i el sistema esquelètic. Cadascun dels models poden ser visualitzats en 3D gràcies a diferents sistemes de realitat virtual i un sistema de captura del moviment. 

El projecte ha estat desenvolupat de manera multidisciplinària amb l’ajuda tecnològica de la Universitat Politècnica de Catalunya (Grup ViRVIG). El projecte té una durada de tres anys (2015-2018) havent-se realitzat en el curs 2014-15 una prova pilot amb tot un curs d’estudiants.

VR4Health ha estat presentat a fires i congressos locals/ nacionals com Healthio, Barcelona 2017 o elHive Valley de Sanofi, Barcelona 2017. També ha estat presentat a fires i congressos internacionals com el I eHealth Congress of Caribbean, Santo- Domingo 2017 o el Women’s Forum for economy and society de Paris 2017.

El projecte innovador porta adherit la realització de recerca per tal de validar la seva efectivitat. Els resultats s’han fet públics a nivell internacional i s’ha avaluat el seu l’impacte social.

Video:

Recerques en curs relacionades amb VR4Health

  • Experiència del pacient amb l’ús de VR4Health. Un estudi qualitatiu.

Si vols participar en el projecte com a estudiant de ciències de la salut, pacient o institució posat en contacte amb nosaltres.

  • Galeria d'imatges VR4Health