Sortides professionals

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Les sortides laborals es situen d’entrada en els hospitals infantils i als serveis de pediatria dels hospitals generals. Ja sigui com a figures a dedicació completa a aquesta disciplina o ja sigui com a formació complementària d’infermeres o psicòlegs, i altres professionals que treballen a l’àmbit assistencial, que puguin aplicar els coneixements en la pràctica habitual de la seva feina. En un futur, es poden obrir perspectives laborals en l’àmbit de l’atenció primària. També es generaran possibilitats en l’àmbit educatiu com a docents en currículums del sector salut.

La incorporació de la disciplina Child Life en l’atenció pediàtrica als hospitals, anirà sent cada vegada més important. Si bé és cert que en l’actualitat és encara una figura amb poca presència (influït sens dubte per la manca d’una preparació acadèmica), la seva incorporació a la pràctica habitual anirà sent progressiva com ho van ser en els seu moment els dietistes, els logopedes, els terapeutes diversos i altres disciplines que avui en dia són habituals. En cap dels hospitals pediàtrics americans i europeus (sobretot anglesos), s’entén l’hospitalització d’un infant sense la tutela de la persona especialista en l’atenció emocional.