Màster en Teràpia Neural Mèdica i Odontològica

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Actualment el Màster en Teràpia Neural Mèdica i Odontològica es troba en extinció, sent el curs 2022/2023 el seu últim any d'impartició al Campus Docent Sant Joan de Déu.

La Teràpia Neural i la Odontologia Neurofocal han esdevingut un mètode terapèutic i diagnòstic molt utilitzat a Europa i Llatinoamèrica, i amb una demanda creixent tan per part dels professionals com dels pacients. 

Aquest Màster té dues línies de formació diferenciades segons la titulació universitària dels professionals. Hi ha una part comuna de bases, conceptes i tècnica, i una altra part específica per a metges i odontòlegs que queda lligada a les competències pròpies de cada professió. Aquesta modalitat semi-presencial del màster va dirigida fonamentalment a metges i odontòlegs que viuen fora de la Península Ibérica i que ja tenen una formació prèvia en TN.

Veure vídeo