Pla acció tutorial

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Un dels objectius de la Universitat és formar als estudiants perquè puguin convertir-se en professionals capaços de millorar la societat, des de la seva pràctica a l’empresa i, també, com a ciutadans. Això ens obliga a formar als nostres estudiants perquè treballin de manera eficaç, en una societat cada cop més complexa, desigual i tecnològica, amb una actitud humana i compromesa.

El Pla d’Acció Tutorial és el marc que regula l’organització de la tutorització dels estudiants en la nostra institució. La finalitat més important és afavorir la integració i participació dels estudiants a la institució educativa, realitzant un seguiment personalitzat del seu procés d’aprenentatge i orientant-lo cap al seu futur professional.

És una metodologia transversal del pla docent que afavoreix la participació activa de l’estudiant, la seva maduresa i autonomia, i que atorga un paper rellevant al professor-tutor.