eHealth Eurocampus Summer School

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El projecte eHealth Eurocampus engloba les directrius polítiques de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània, que situen les TIC-Salut en el cor de la seva actuació amb l'Estratègia Euroregional d'Innovació.  La finalitat del projecte és preparar professionals innovadors que puguin fer front al reste de desenvolupar un esperit innovador en eHealth a Europa, com un camí per a assegurar una millor salut i millor cures. Els principals objectius del projecte són incrementar la rellevància i qualitat de l’educació superior en el camp de les aplicacions TIC en salut, promoure l’ocupació laboral mitjançant l’adaptació del currículum a les necessitats del mercat laboral i desenvolupar les habilitats d’emprenedoria.

Enllacis web d'interès

http://ehealtheurocampus.eu/

Partners: 
Euroregió Pirineus Mediterrània, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de les Illes Balears, Institut National Universitaire Champollion, Université de Montpellier, Wrexham Glyndŵr University, Hochschule Ulm, University of Cyprus, Fundació balear d’innovació i tecnologia and the Research Foundation of Sant Joan de Déu.
Període: 
2017-2020
Finançament: 

Erasmus + Strategic Partnership European Commission. (428.127€)

Referència: 
2016-1-FR01-KA203-023932
Investigador principal: 

João Lobo

Galeria d'imatges