Informació de l'ús de galetes al Campus Docent Sant Joan de Déu

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

 

Aquesta POLÍTICA DE GALETES forma part de la POLÍTICA DE PRIVACITAT de Campus Docent, referida a la Web i als subdominis de la seva responsabilitat i, en concret, a:

www.santjoandedeu.edu.es/es

www.santjoandedeu.edu.es/edicionessanjuandedios/

L'accés i la navegació per la Web o la utilització dels serveis de la mateixa impliquen l'acceptació de l'ús que fem de les galetes i d'aquesta Política.

QUÈ ÉS UNA GALETA?

Les galetes són petits fitxers enviats al navegador que utilitza el seu equip i serveixen per intentar reconèixer a l'usuari de maner anònima, per emmagatzemar, recuperar i / o actualitzar dades que ens permeten facilitar-li l'ús i navegació a través de la pàgina Web, garantir l'accés a determinades funcionalitats i, addicionalment, ens ajuden a millorar la qualitat de la pàgina d'acord amb els hàbits i estils de navegació de cada usuari.

Sempre que es pugui relacionar a un determinat equip i un navegador amb un usuari es pot veure afectada la seva privacitat i, per això, li informem que pot desactivar les galetes mitjançant la configuració del seu navegador.

COM INHABILITAR LES GALETES

L'usuari que no desitgi rebre o mantenir galetes en el seu equip o vulgui ser informat de la seva fixació, pot configurar les seves preferències des del seu navegador. En cas de desactivar les galetes, algunes funcionalitats de la Web podrien no respondre correctament.

Pot trobar la informació sobre com desinstal•lar les galetes, en funció del navegador que utilitzi, a les adreces següents:

  • Si utilitzeu Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
  • Si utilitzeu Chrome: https://support.google.com/chrome/answer /95647?hl=es
  • Si utilitzeu Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/196955
  • Si utilitzeu Safari: http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_Es
  • Si utilitzeu Opera: http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html

Aquestes fonts es faciliten a títol informatiu, sense cap compromís sobre la seva actualització per part de Campus Docent i no són les úniques vies per obtenir la informació sobre el seu navegador. Per obtenir informació actualitzada, consulti la pàgina web oficial del navegador.

TIPOLOGIA DE GALETES UTILITZADES

Amb l'objectiu de garantir la seva privacitat i per a què vostè tingui plena capacitat de decisió en relació amb l'ús de les galetes, l'informem que navegant per la Web de Campus Docent es poden utilitzar els següents tipus:

Galetes tècniques: són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina Web o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixen. Per exemple, identificar la sessió, balanceig de càrrega per a una sessió, fer la sol•licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so.

Galetes de personalització: són aquelles que permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en el seu terminal o que el mateix usuari defineix. Per exemple, l'idioma, quantitat d'elements per pàgina, filtres o criteris d'ordenació o opcions de menú visitades.

Galetes analítiques o d’anàlisi estadístic: aquestes galetes estan establertes normalment per Google Analytics i s'utilitzen per analitzar la navegació que es realitza per la pàgina Web. Aquestes informacions s'utilitzen per fer anàlisis estadístiques que ens ajuden a millorar la nostra pàgina Web.

Aquestes galetes recopilen informació de manera anònima sobre els nostres visitants, incloent el nombre de visitants a la nostra pàgina Web, identificant les Webs que els han redirigit fins a la nostra, les pàgines que han visitat dins la nostra Web, el temps dedicat a cada pàgina, els esdeveniments que han estat utilitzats, quines pàgines són les més visitades ...

(Consulteu http://www.google.com/policies/technologies/types/)

Galetes de sessió:són aquelles que expiren quan l'usuari tanca el navegador. És a dir, són fitxers que s'assignen al dispositiu des del qual es navega només durant la seva visita a la nostra Web i desapareixen automàticament quan es tanca el navegador.

Galetes permanents: són les que expiren només quan compleixen la finalitat per a la qual serveixen i, per tant, no finalitzen necessàriament de forma automàtica en tancar la sessió.

Galetes de tercers: són aquelles que s'envien a la terminal de l'usuari des d'un equip o domini que no és gestionat per Campus Docent, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes, per exemple des d'alguna xarxa social.

Galetes socials: són necessàries en les xarxes socials per controlar la interacció amb el lloc Web.

Així mateix, és possible que en alguna visita a la nostra pàgina Web o en obrir algun correu electrònic en què es publiqui algun anunci o alguna promoció sobre els nostres productes o serveis, s'instal•li al seu navegador alguna galete que ens serveixi per mostrar posteriorment publicitat relacionada amb a la recerca que hagi realitzat o per desenvolupar un control dels nostres anuncis. Per exemple: conèixer el número de vegades que són vistos, on apareixen, a quina hora es veuen, etc.

Totes aquestes galetes ens ajuden a millorar el servei que li oferim. D'aquesta forma podem facilitar que els nostres usuaris trobin la informació que desitgen.

QUINES SÓN LES GALETES QUE UTILITZEM EN AQUESTA WEB?

Nom de les galetes: _utmt ; _utma ; _utmb ; _utmc ; utmz ; ls_google_allow

Tipologia: De tercers

Finalitat: Analítiques

Descripció: Agrega dades de comportament dels visitants amb l'eina Google Analytics. Compta si és un visitant únic, el temps al lloc i l'origen de la visita.

Nom de les galetes: has_js

Tipologia: Pròpia

Finalitat: Tècnica

Descripció: S'utilitza per comprovar si un usuari presenta activat javascript o no.

Nom de les galetes: SESS56f67c81a656492817db0cd3b4dd

Tipologia: Pròpia

Finalitat: Tècnica

Descripció: Permet mantenir la sessió de l'usuari mentre fa servir una aplicació.

La versió en castellà d’aquest document és l’única vàlida amb efectes legals. Qualsevol altra versió és una mera traducció sense més efectes.

12/05/2016