Seguretat i Qualitat Assistencial i Legal

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El professional sanitari haurà d’atorgar, cada vegada mes, el màxim valor i benefici a la seva pràctica assistencial. Aquesta pràctica ha de ser segura i basada en el coneixement científic existent, el consens i el treball en equip. El pacient esta més informat i està legitimat per participar en les decisions relacionades amb la seva salut i qualitat de vida. Aquests nous requeriments constitueixen un gran repte pels professionals assistencials i les institucions sanitàries.

El Campus Docent Sant Joan de Déu-Fundació Privada, fidel als seu objectiu de “donar resposta amb formació a les necessitats sanitàries i socials, impulsar i desenvolupar activitats innovadores en l’àmbit de la formació i la gestió del coneixement i fomentar la investigació en valors professionals, innovació docent i metodologia de cures” vol recolzar als professionals oferint-los el projecte docent “Postgrau en Seguretat i Qualitat Assistencial i Legal”. El postgrau els hi permetrà adquirir les competències, coneixements i eines per dirigir la seva pràctica cap a la millora contínua de la qualitat, les pràctiques segures, l’avaluació de resultats, la recollida de l’experiència dels pacients i, també, conèixer els conceptes i criteris que utilitza l’àmbit legal com la resolució de qüestions específiques amb transcendència legal que puguin sorgir en la seva pràctica professional.

Aquest postgrau vol contribuir a l’excel·lència de les organitzacions sanitàries a través de professionals ben formats i capacitats per liderar el control i la millora de la qualitat assistencial cap a l’obtenció dels millors resultats amb els recursos disponibles, escoltant la veu dels pacients, en entorns segurs i amb coneixement del marc legal de les seves actuacions.

La metodologia docent del Postgrau és innovadora. Es compon d’un curs presencial, seminaris en centres assistencials i simulacions, impartits per un professorat expert que exercita en el seu dia a dia els coneixements, les eines de suport i les experiències innovadores per així enfocar aquest projecte docent des d’una vessant fonamentalment pràctica.