1ª Exposició “L’art de cuidar”

13 maig 2019 - 08:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El proper 13 de maig, amb motiu del dia de la infermeria (12 de maig), es celebrarà la primera exposició d’art infermer del Campus Docent Sant Joan de Déu i que tindrà com a temàtica principal: “Com construïm la identitat de la professió infermera?”.

Aquesta iniciativa convida, tant a estudiants com a docents, a participar enviant les seves pròpies obres d’art, que donin resposta d’una forma creativa al tema proposat. Aquestes podran pertànyer a qualsevol de les següents categories: 

  • Fotografia
  • Il·lustració (dibuix, pintura, còmic...)
  • Escriptura (poesia, relat...)

Totes les obres hauran d’anar acompanyades de la següent informació i complir els requisits que s’exposen a continuació: 

  • Nom i cognoms del/la participant (si l’autor o autora no vol que es faci públic el seu nom a l’exposició, pot afegir també un pseudònim). 
  • Curs acadèmic.
  • Títol de l’obra.
  • En el cas de les obres en format fotogràfic i il·lustrat caldrà afegir una ressenya breu (màxim 7 línies) amb la interpretació de l’autor.
  • Les obres no podran superar la mida d’un DIN-A4.

Si vols participar ens hauràs de fer arribar la teva creació abans del dia 6 de maig a la següent adreça: mfigueras@santjoandedeu.edu.es o bé deixar-la a la secretaria acadèmica juntament amb les dades descrites anteriorment. 

Totes les obres participants s’exposaran a la planta A del Campus el dia 13 de maig i podran votar-se mitjançant una enquesta que s’habilitarà aquell mateix dia i que romandrà oberta durant tota la setmana. L’obra més votada de cada una de les categories rebrà un premi com a reconeixement.

T’hi animes? 
 

Activitat