Cicle formatiu de grau mitjà tècnic en cures auxiliars d'infermeria - virtual (docència en castellà)

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El CFGM de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI) és una titulació oficial que acredita per a treballar, exercint el rol d’auxiliar d’infermeria, en entorns tan diversos com l’atenció primària de salut (centres de salut), atenció especialitzada (qualsevol tipologia d’hospital general, especialitzat o serveis especials) o l’atenció sociosanitària.

El format virtual del curs permet, a aquelles persones que per diferents motius no puguin assistir de forma continua a classe, puguin obtenir la titulació.

En funció de la disponibilitat oferim la possibilitat de cursar el cicle formatiu en un curs acadèmic o en dos cursos acadèmics.

Al tractar-se d’una titulació amb un important contingut pràctic, el Departament d’Ensenyament estableix una mínima presencialitat per a dur a terme les teòric-pràctiques i les proves de validació dels crèdits cursats. En el nostre cas la presencialitat consisteix en assistir d'octubre de 2020 a maig de 2021:

  • Un divendres al mes de 8 a 15h Edifici Sant Agustí. Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat)

Més detalls a la planificació calendari presencialitat per al curs 2020/2021.