Benvinguda de la Directora

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Com a Directora del Campus Docent Sant Joan de Déu, i en nom de tot l’equip, us donem la benvinguda a tots/es els qui esteu interessats/des en conèixer-nos i ho feu a través de la nostra web.

El Campus Docent Sant Joan de Déu és una institució privada sense ànim de lucre, membre de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu i centre adscrit a la Universitat de Barcelona.

A la nostra web podeu trobar la nostra filosofia institucional, la visió i missió de la institució, els nostres valors, la nostra història, l’oferta formativa, les línies de recerca, les activitats que desenvolupem, els nostres serveis i instal·lacions i el Centre de Simulació Sant Agustí.

El Campus Docent Sant Joan de Déu presenta un estil educatiu propi que reflecteix l’esperit sociocultural que l’Orde ha elaborat i expressat al llarg de la seva història, en el seu afany de respondre a les necessitats de les persones i de la societat. Hem trobat la manera de combinar la tradició, l’ètica, la solidaritat i cooperació, la perspectiva de gènere i les desigualtats socials, amb la pràctica basada en l’evidència, el pensament crític, el lideratge, la presa de decisions, els nous models d’aprenentatge, I+D+i, la innovació, etc. amb una actualització contínua per poder respondre a les exigències i canvis socials que estem vivint. Per tal de poder fer front a aquests reptes treballem de manera estreta i intensa amb la resta d’institucions de l’OHSJD: hospitals, centres de salut, serveis socials, centres assistencials i comunitats.

Som una institució amb grans valors i grans desitjos!

Moltes gràcies per interessar-vos per nosaltres.

 

Lorena Molina Raya

Directora del Campus Docent Sant Joan de Déu