Relacions Internacionals

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu centra la seva visió en I+D+i com a estratègia per assolir l'excel·lència en els ensenyaments de les ciències de la salut i socials. Ho aconsegueix participant en diversos projectes, tant a nivell nacional com internacional.

Entenem que per proporcionar la millor experiència d'aprenentatge, hem d’estar connectats a  d’altres universitats locals i Europees per compartir les millors pràctiques i avenços científics D'aquesta manera, impulsem l’obertura de ment  dels agents de l’àmbit social, la salut i l’educació en termes de know-how, fet que ens permet estar actualitzats, actuar d’acord a les demandes socials i liderar alguns dels canvis del futur. 

En aquesta secció es troben els projectes en què participa el CDSJD per tal d'assolir els seus objectius, d'acord amb les prioritats i recomanacions nacionals i internacionals. El programa Erasmus+ i altres programes europeus són fonamentals per assolir els nostres objectius.

En aquesta secció podeu trobar tota la informació sobre mobilitat d'estudiants i de personal internacional.