Política de privacitat

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

D’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 les dades personals recollides per Campus Docent San Joan de Déu - Fundació Privada a les web i subdominis de la seva responsabilitat i, en concret, a: www.santjoandedeu.edu.es/es, http://ediciones.santjoandedeu.edu.es/ i http://blogsolidaritat.santjoandedeu.edu.es/ són les estrictament necessàries per atendre a les finalitats demandades pel titular de les dades en el moment de cedir-les. Aquestes finalitats poden ser totes o algunes de les següents, en funció de la finalitat del formulari de captació de dades:

  • Facilitar la seva inscripció a cursos, seminaris, tallers i altres activitats formatives.
  • Facilitar-li informació específica o genèrica de les activitats de Campus Docent, periòdica o no, per correu o per mitjans electrònics.
  • Facilitar l’enviament, facturació i cobrament de llibres o altres productes que ha comprat a la “Botiga Virtual”.
  • Facilitar la descàrrega de documents gratuïts que ha demanat mitjançant la “Botiga Virtual”.
  • Facilitar la realització d’enquestes de satisfacció i estudis estadístics per tal de millorar els nostres serveis.
  • En tots els casos: possible enviament puntual de comunicacions informatives i /o promocionals, fins i tot per mitjans electrònics.

Informació necessària

Tots els camps indicats amb un asterisc, en el corresponent formulari de recollida de dades, són necessaris per tal de resoldre les peticions que formulin els usuaris. Si no es proporcionen aquestes dades imprescindibles o es fa de forma incorrecta, no es podran resoldre les peticions.

Les dades desaran responsabilitat del Campus Docent Sant Joan de Déu Fundació Privada, i per qualsevol consulta es pot adreça al seu Delegat de protecció de dades via correu electrònic campus.protecciodedades@sjd.edu.es.

Cessions

Campus Docent es compromet a complir amb el deure de secret i confidencialitat respecte de les dades facilitades. També garanteix l’aplicació de les mesures de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua o accés no autoritzat.

Les seves dades no seran cedides a tercers per a finalitats diferents de les indicades. Només seran comunicades aquelles -als proveïdors pertinents- que siguin imprescindibles per complir amb la finalitat per a la que varen ser recavades. Per exemple, les seves dades d’identificació i adreça poden ser cedides a Correus per tal que arribi al seu domicili un llibre que ha comprat a la Botiga Virtual o una informació que ha sol·licitat.

Tractament de dades de menors d’edat

Campus Docent no tracta dades de menors de 14 anys. Només tracta dades de majors d’edat i, excepcionalment, de menors d’edat que siguin majors de 14 anys, amb el seu consentiment exprés. (*)

(*) Si ets menor de 18 anys, però major de 14 anys i ens facilites dades personals teves (nom, cognom, adreça, telèfon...), ens dones el teu consentiment exprés (permís) a tractar-les (utilitzar-les) per a allò que ens has demanat. No obstant això, si vols comprar un llibre o un producte de la Botiga Virtual que requereixi un pagament amb diners, caldrà que facis la teva comanda mitjançant els teus pares, tutors o representants legals. No et podem vendre cap producte directament.

Si el que vols és descarregar un producte o llibre gratuït, sí pots fer-ho tu personalment.

Consentiment exprés

En facilitar les seves dades a Campus Docent, l’usuari dona el seu consentiment exprés per a aquests tractaments i cessions, inclòs si fos necessari realitzar una transferència internacional de dades per complir amb les finalitats descrites en aquest document i/o en els corresponents formularis de recollida de dades de la mateixa web.

Quan de temps conservarem les teves dades

El Campus Sant Joan de Déu Fundació Privada conservarà les seves dades mentre perduri la seva relació amb nosaltres i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals establertes.

Exercici de drets

L’usuari sempre té dret a revocar aquest consentiment i a exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat. Per a què l’exercici d’aquests drets es faci amb garanties d’autenticitat, l’usuari haurà d'incloure en la seva petició una fotocòpia del seu DNI o de qualsevol altre document oficial vàlid, el seu nom i cognoms, direcció postal o electrònica (per tal de respondre la sol·licitud) i el text, signat, que expressi la seva petició.

A aquests efectes, es pot adreçar, via postal o mitjançant e-mail, a les següents adreces manifestant la seva voluntat:

Campus Docent San Joan de Déu - Fundació Privada

C/ Sant Benito Menni, 18-20

08830 Sant Boi de Llobregat

campus.protecciodedades@sjd.edu.es

_________________________

La navegació i ús del Web per part de l’usuari implica l’acceptació d’aquestes clàusules i també les de l’AVÍS LEGAL i les del text legal TERMES I CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ – “BOTIGA VIRTUAL” EDICIONS SANT JOAN DE DÉU - CAMPUS DOCENT, en cas d’efectuar una compra d’un llibre o una descàrrega de documents.

Campus Docent es reserva el dret a modificar aquest text legal en qualsevol moment sense notificar-ho prèviament als usuaris, que tenen la responsabilitat de comprovar periòdicament el contingut dels textos legals disponibles a la web.

Aquesta és la traducció catalana del text original en castellà. La versió castellana és l’única vàlida amb efectes legals.

26-10-2020