Acaba la simulació en atenció infermera al pacient hospitalitzat

24 gen. 2020 - 18:30

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Del 20 al 24 de gener a Sant Agustí es realitza el Mòdul de Pràctica Simulada del Màster en Cures Infermeres al Pacient Hospitalitzat de l'Institut de Formació Contínua IL3.

Aquest mòdul de simulació, neix per oferir a la infermera els recursos necessaris de cara a resoldre de manera efectiva els casos i les situacions clíniques més rellevants als quals haurà de fer front en la seva pràctica professional. Les infermeres es troben diàriament davant situacions complexes on fan falta estratègies, habilitats i competències per a cobrir les necessitats del pacient.

A partir d'aquestes premisses i mitjançant aquesta formació pràctica es pretén entrenar les habilitats tècniques i no tècniques, incrementar els coneixements i reflexionar sobre l'actitud de les infermeres de qualsevol servei dins de l'àmbit hospitalari de manera que la seva intervenció professional sigui més eficient.

Avís