Activitats del Campus Docent Sant Joan de Déu per reivindicar el Dia Internacional de les Dones

8 març 2019 - 08:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu acull, durant aquesta setmana, diverses accions organitzades per tot el personal del Campus i els grups d'estudiants dels diferents cursos.

S'han elaborat uns panells a l'entrada del Campus i de les aules que serveixen per penjar-hi missatges sobre situacions i actituds concretes. També hi ha missatges evidenciant els paper de les dones en diferents situacions d'emprenedoria, lideratge, cuidant i atenent persones.

Ens hem adherit a les iniciatives organitzades per la Universitat de Barcelona, i durant aquesta setmana estem donant el nom de dones il·lustres a algunes aules del Campus. La campanya s'emmarca en les celebracions del Dia Internacional de les Dones, amb l'objectiu de visibilitzar-les.

El dia 8 de març es mantindrà la docència programada, tot i que aquesta tindrà caràcter no obligatori ni avaluatiu.

Activitat