Cafè d'Innovació: "La gamificació com mètode d'aprenentatge en l'assignatura d'urgències i emergències en el Grau en Infermeria; Los Juegos del Hambre"

13 des. 2019 - 12:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Dra. Lorena Molina serà la convidada del III Cafè d’Innovació d’aquest curs acadèmic, el qual tindrà lloc el proper 13 de desembre de 12 a 14h a l’aula 7.

La ponent parlarà de “La gamificació com mètode d'aprenentatge en l'assignatura d'urgències i emergències en el Grau en Infermeria; Los Juegos del Hambre”.

La Dra. Molina, infermera i doctora en biomedicina, va liderar la gamificació de l’assignatura d’urgències i emergències a l’Escola Universitària d’Infermeria del TecnoCampus.

Us deixem un breu resum de la presentació:

La transmissió del contingut de l'assignatura d’urgències i realitzada a través de mecàniques de joc relacionades amb el fil argumental (storytelling) d’una pel·lícula de gran èxit i coneguda per gran part de joves, “Los juegos del hambre". La gamificació és un mètode que permet l’aprenentatge efectiu de les competències de l’assignatura d’urgències i emergències del Grau en Infermeria augmentant significativament la satisfacció i el grau de motivació dels estudiants.

En finalitzar la presentació s’obrirà un espai de debat i reflexió sobre l’ús de la gamificació en la formació i l’entrenament de les infermeres el qual serà dinamitzat per membres de la comissió d’Innovació i Docència del CDSJD.

L’assistència és lliure i gratuïta. La sessió serà retransmesa en Streaming. 

Link

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb innovació@santjoandedeu.edu.es

Us hi esperem.

Activitat