CFGS Tècnic en Documentació i Administració Sanitàries - 25/05/2022 / CFGM Técnico en Cuidados Auxiliares de Enfermería (docència virtual) - 26/05/2022

25 maig 2022 - 18:00 a 26 maig 2022 - 18:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Últimes sessions informatives per aquells ensenyaments on encara hi queden places disponibles.

L’objectiu d’aquestes sessions informatives és la presentació dels ensenyaments de Cicles Formatius per al curs 2022-2023. Entre altres aspectes, es donarà informació sobre el pla d'estudis, les competències a assolir, les metodologies docents emprades, les pràctiques i les sortides professionals de cada cicle. A continuació trobareu el dia i hora per cada ensenyament:

IMPORTANT: Per motius de prevenció a causa de la situació sanitària actual, la jornada es realitzarà en format online. El dia abans us farem arribar via correu electrònic l'enllaç per poder connectar-vos.

Inscripcions:

Per confirmar l'assistència cal omplir el formulari d'inscripció amb les dades de l'alumne/a.

Més informació:

Telèfon: 93 280 09 49

Activitat