Comunicat sobre la vaga convocada per a aquest dijous, 26 d’abril

26 abr. 2018 - 08:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

En relació amb la convocatòria de vaga prevista per demà dijous, 26 d’abril, l'equip directiu del Campus Docent Sant Joan de Déu, ha decidit de mantenir la programació d’activitats acadèmiques.

Per tal de garantir el lliure exercici del dret de vaga, es demana al professorat que s’ajornin totes les activitats acadèmiques avaluables i les que requereixin assistència obligatòria. S’ofereix la possibilitat d'assistir als exercicis d’assistència obligatòria o recuperar segons estableixi el professor, sense perjudici de la nota.

En qualsevol cas, el desenvolupament de les activitats acadèmiques queda supeditat en tot moment a l’evolució dels esdeveniments, de manera que es pugui adaptar a les circumstàncies particulars que es produeixin.

Avís