Curs d’Accés vascular sota visió ecogràfica

11 nov. 2022 - 08:00 a 20 des. 2022 - 20:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.
El Campus Docent Sant Joan de Déu ofereix un curs d'Accés vascular sota visió ecogràfica dirigit a Infermers/res i meteges/esses

 

Preinscripció.

Per tal de realitzar la teva preinscripció, has d'enviar emplenat correctament el document de preinscripció adjunt per correu electrònic a campus.simcenter@sjd.edu.es abans del 11/11/2022.

Matrícula.

Les matrícules es realitzaràn els dies 16, 17 i 18 de novembre de 2022.

Informació.

El curs d'accés vascular sota visió ecogràfica té com a objectiu entrenar la realització del procediment de punció venosa perifèrica i central ecoguiada. L'ús d'ultrasons per guiar puncions venoses es considera una pràctica habitual en l'atenció clínica actual. El creixent nombre de professionals de la salut amb interès en entrenar-se en punció ecoguiada, així com una major disponibilitat d'equips d'ultrasons en els serveis clínics, fa imprescindible la realització de cursos que contribueixin a assolir l'aprenentatge necessari per realitzar aquesta tècnica.

Durada.

El curs té una durada de 2 setmanes on-line i 2 dies presencials al Campus Docent Sant Joan de Déu. La part virtual comença el 01/12/2022 i les sessions presencials es duran a terme els dies 19 i 20 de desembre de 2022.

Més informació.

Activitat