Jornada de Portes Obertes Màsters i Postgraus 2021/2022 (sessió virtual juny)

2 jun 2021 - 17:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Degut a la pandèmia per la COVID-19, aquest curs us oferim la Jornada de Portes Obertes pels estudis de Màster i Postgrau en format online mitjançant la plataforma Zoom. Aquesta sessió virtual tindrà lloc el proper 2 de juny a les 17.00h. 

L’objectiu d’aquesta jornada és la presentació de l'oferta formativa de Màsters i Postgraus per al curs 2021/2022. Aquest tipus d'estudis permeten incrementar les possibilitats d'accedir a un lloc de treball mitjançant l'especialització en un àmbit en concret.

La Jornada s’adreça principalment a aquells estudiants de Grau que finalitzen els seus estudis aquest curs i altres persones interessades a estudiar al nostre centre.

 

Inscripcions:

Per confirmar assistència cal omplir el formulari d'inscripció (places limitades). Una vegada omplert el formulari, rebreu automàticament al vostre correu electrònic l'enllaç per poder accedir a la sessió.

Més informació:

Telèfon: 93 280 09 49

Esdeveniment