Jornada Sant Joan de Déu 2018

9 març 2018 - 08:50 a 13:30

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

"Espiritualitat. Acompanyant amb sentit." és el títol que pren la Jornada Sant Joan de Déu 2018 que es celebrarà el 9 de Març a l'Auditori de l'Edifici Docent de l'Hospital Sant Joan de Déu (Esplugues de Llobregat)

En la Jornada de l’any passat dèiem que una de les expressions més clares de l’hospitalitat era l’acompanyament i que l’Orde Hospitalari tenia un estil propi, un segell singular a l’hora d’allargar la mà i situar-se al costat de l’altre, augmentem aquest significat des d’una mirada holística que pren com a punt de partida l’espiritualitat per donar sentit a la nostra forma d’acompanyament.

Gaudiu d’aquest espai de reflexió, d’aportacions i de realitats diverses en el que tots estem cridats a participar.

Informació d'interés:

  • Programa complet

  • Seu: Auditori de l’Edifici Docent Sant Joan de Déu. C/ Santa Rosa, núm. 39-57. 08950 Esplugues de Llobregat · Barcelona

  • La inscripció és gratuita i es lliurarà un certificat d'assistència.

  • Preguem confirmació d’assistència a través del correu nbermudo@santjoandedeu.edu.es o trucant al 93 280 09 49, a l'atenció de la Sra. Núria Bermudo.

 

Esdeveniment