Màster en Acupuntura. Sessió informativa online i tallers pràctics

13 jun 2020 - 12:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Sessió informativa online i tallers pràctics

El proper dissabte 13 de juny (a les 12 hores) s’impartirà la sessió informativa online i els tallers pràctics en directe (streaming) de l’oferta formativa del Màster d’Acupuntura, per al curs 2020-2022.

Es pot assistir a aquesta sessió i als tallers pràctics, a través del següent enllaç (Google Chrome) per iniciar la connexió, indicant nom i professió.

El Màster en Valoració Energètica i Acupuntura de la Universitat de Barcelona compta amb 60 crèdits ECTS i està dirigit a graduats i diplomats en Infermeria i Fisioteràpia. S’impartirà de forma presencial, en la seva 18ª edició, al Campus Docent Sant Joan de Déu.

Es presentarà la nova proposta del Màster en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura en modalitat semipresencial i es contestarà a les vostres preguntes en directe. Amb l’experiència de 18 anys de docència, és un màster de 2 anys acadèmics de durada, de 60 crèdits ECTS i obert a diplomats, graduats i llicenciats en Ciències de la Salut.

En els tallers pràctics coneixereu els avantatges de l’acupuntura per determinades patologies i mostrarem en la pràctica com ho abordem amb digito-pressió. Es mostraren propostes per augmentar les defenses i per l’ansietat: situacions necessàries a l’actualitat.

Podreu participar amb preguntes en directe amb els professors que conduiran les sessions.

Us hi esperem!

La direcció del Màster

Activitat