Presentació del llibre "Anonimat, invisibilitat i reconeixement de les pràctiques cuidadores a Catalunya, les illes Balears i Andorra"

15 des. 2020 - 17:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Ediciones San Juan de Dios presenta «Anonimat, invisibilitat i reconeixement de les pràctiques cuidadores a Catalunya, les illes Balears i Andorra», un llibre coral, escrit per professores i professors universitaris vinculats a l’Associació Febe d'Història d'Infermeria de Llengua Catalana, amb la intenció de donar visibilitat a les cures infermeres.

Aquest és el primer volum d’una col·lecció que desvetlla la història de vida de professionals excel·lents, infermers i infermeres que han actuat i millorat la salut i l’assistència de la població a la que han atès. 

El llibre presenta els relats de practicants, infermeres, llevadores i ATS en diferents narracions biogràfiques. Vides dedicades a tenir cura dels altres i que s’endinsen en el compromís, la responsabilitat, la qualitat, però sobretot en la humanitat en que van exercir la seva professió. Es tracta d’infermers i d’infermeres desconeguts, “invisibles” per a la majoria del col·lectiu professional i de la ciutadania, però admirats i reconeguts en el seu àmbit d’actuació, grans persones, excel·lents professionals, als que aquestes pàgines donen veu.

La presentació del llibre tindrà lloc el dia 15 de desembre, a les 17:00h, a través de Zoom, prèvia inscripció, amb la participació de les coordinadores del llibre: Dra. Anna Ramió Jofre, presidenta de l’Associació Febe, Dra. Susana Santos Ruiz, professora titular del Campus Docent Sant Joan de Déu i membre de l’Associació Febe i la Dra. Carme Torres Penella, membre de l’Associació Febe. La presentació anirà a càrrec de la Dra. Lorena Molina Raya, directora d’Ediciones San Juan de Dios i del Campus Docent Sant Joan de Déu i la Dra. Amèlia Guilera Roche, membre de l’Associació Febe.

El llibre podrà adquirir-se pròximament a la web de Ediciones San Juan de Dios.

 

Esdeveniment