Presentació del llibre "La atención integral en San Juan de Dios. La mirada de Clara"

8 oct. 2021 - 09:15 a 09:45

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El llibre és el resultat del treball de l'eix estratègic d'Atenció Integral de l'Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu, amb la qual es vol transmetre l'estil d'atenció a les persones d'acord amb els seus principis i valors.

"La atención integral en San Juan de Dios. La mirada de Clara" representa la raó de ser dels centres i fundacions de Sant Joan de Déu, orientada al propòsit d'atendre a les persones de tal manera que puguin sentir-se acollides, respectades, considerades, tractades amb delicadesa i discreció, així com ser receptores d'unes cures i tractaments òptims. Un model on, el centre de referència es, i ha de ser sempre, la persona atesa.

El llibre, núm.10 de la col·lecció Profesionalidad, consta de dues parts: la primera teòrica, on es recull tota la metodologia de treball i anàlisis del model i la segona, d'experiències, recollides en un relat de ficció protagonitzar per Clara, una jove de 19 anys, amb una sensibilitat especial per veure allò invisible des de petita. En paraules de la seva àvia, una noia de «mirada autèntica que té alguna cosa màgica capaç d'alleujar l'ànima». A través de les sis trobades de Clara amb diferents persones, ens permet apropar-nos a la manera de cuidar pròpia de l'Orde de Sant Joan de Déu

A la presentació hi participaran el Dr. Joan Carulla, gerent de l'Hospital SJD Palma - Inca, l'Inma Iglesias, directora de la Fundació SJD Serveis Socials Mallorca, i l'Ivan Miguel, il·lustrador.

  • Data: Divendres, 8 d'octubre de 2021
  • Hora: 9.15 h. a 9.45 h.
  • Enllaç Zoom

El llibre podrà adquirir-se pròximament a la web d'Ediciones San Juan de Dios.

Esdeveniment