Presentació del llibre "Reflexiones sobre la sedación por sufrimiento espiritual y/o existencial"

21 febr. 2019 - 18:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

L’acte tindrà lloc aquest dijous, 21 de febrer a les 18:00h a la Sala Polivalent de l'Hospital Sant Joan de Déu de Saragossa (Paseo Colón, 14, 50006 Zaragoza)

Informació d'interès

Acte: Presentació del llibre "Reflexiones sobre la sedación por sufrimiento espiritual y/o existencial"

 • Data: Dijous, 21 de febrer de 2019
 • Hora: 18:00h
 • Lloc: Sala Polivalent de l'Hospital Sant Joan de Déu de Saragossa (Paseo Colón, 14, 50006 Zaragoza)
 • Presentarà l'acte:
 • Participen:
  • Gmà. Joaquim Erra, Primer Conseller General de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.
  • Dr. José Luis Bonafonte, geriatra Hospital Sant Joan de Déu Saragossa.
  • Sra. Raquel Sisas, infermera Hospital Sant Joan de Déu Saragossa.

Ediciones San Juan de Dios-Campus Docent presenta "Reflexiones sobre la sedación por sufrimiento espiritual y/o existencial", un recull d'articles escrit per diferents professionals vinculats a les Unitats de Cures Pal·liatives dels centres assistencials de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu província d'Aragó-Sant Rafael.

Coordinat pel Dr. José Luis Bonafonte, metge geriatre de l'Hospital Sant Joan de Déu de Saragossa, "Reflexiones sobre la sedación por sufrimiento espiritual y/o existencial" aborda el debat bioètic sobre com tractar els pacients que pateixen sofriment existencial i / o espiritual. La publicació sorgeix de la iniciativa de professionals preocupats pel tema davant la confusió, disparitat i escassa bibliografia referent a la sedació per sofriment espiritual i / o existencial i de la qual l'Ordre també és partícip ja que configuren una visió interdisciplinar i uneixen una mirada, des de diverses perspectives, centrada en la persona i el seu entorn.

El llibre podrà adquirir-se pròximament a la web de Ediciones San Juan de Dios - Campus Docent.

Esdeveniment