Programa de beques CDSJD - Grau en Infermeria

15 jul. 2021 - 09:00 a 15 set. 2021 - 14:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent SJD obre la convocatòria del curs 2021-2022 per la sol·licitud de beca d’estudis del Grau en Infermeria. L’objecte d’aquestes beques és garantir que els estudiants amb un bon rendiment acadèmic puguin continuar els seus estudis en cas que es trobin en una situació de vulnerabilitat. 

Aquests ajuts estan adreçats als i les estudiants del Grau d’Infermeria del Campus Docent Sant Joan de Déu amb, com a mínim, un curs acadèmic (60 ECTS) finalitzat al centre, amb un bon rendiment acadèmic i un nivell de renda familiar que es trobi per sota del llindar 3 establert a la convocatòria de Beca general del Ministeri i/o una situació sobrevinguda en el trimestre/semestre anterior al moment de la publicació de la convocatòria, que afecti de manera greu a l’economia familiar (a excepció de situacions sobrevingudes causades per decisions personals, com el cas de l’emancipació del domicili familiar).

En el document adjunt trobareu enumerades les bases de la convocatòria i la descripció dels requisits, el termini de la presentació de la sol·licitud, la documentació a presentar i els criteris de valoració.

Direcció
Campus Docent SJD

Barcelona, 14 de juliol de 2021

 

Avís