Saló de l'Ensenyament de Barcelona 2022

16 març 2022 - 09:00 a 20 març 2022 - 14:30

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu estarà present amb estand propi en la pròxima edició del Saló de l'Ensenyament de Barcelona.

El Saló de l'Ensenyament tindrà lloc del 16 al 20 de març de 2022 als Pavellons 1, 2 i 3 del Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. Com a novetat d'aquesta edició, el Campus Docent SJD disposarà d'un estand propi per al Grau d'Infermeria i un altre per als ensenyaments de Cicles Formatius.

Tots/es aquells/es que estigueu interessats/des en els nostres ensenyaments rebreu un assessorament personalitzat per tal de poder orientar de la millor manera els vostres estudis sanitaris i/o socials. A més, rebreu uns petits obsequis en agraïment a la vostra visita.

També podreu gaudir dels exemples de simulacions clíniques que els professionals del Centre de Simulació SAVI realitzaran.

Horaris:

Del 16 al 18 de Març de 9:00 h a 19:00 h.
Dissabte 19 de 9:00 h a 20:00 h.
Diumenge 20 de 9:00 h a 14:30 h.

Les entrades es podran adquirir de forma presencial a les taquilles de Fira del Palau 8 (Pl. Espanya). Tot i així, la venda es farà en funció de l'aforament, i per aquest motiu és recomanable fer la compra d'entrades de manera online.

Esdeveniment