Sessió de clausura del Postgrau en Seguretat i Qualitat Assistencial i Legal

15 jun 2022 - 15:30 a 20:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Assisteix a la sessió de clausura del Postgrau en Seguretat i Qualitat Assistencial i Legal el pròxim 15 de juny al Campus Docent Sant Joan de Déu.

El Campus Docent Sant Joan de Déu dóna l'oportunitat a totes les persones interessades d'assistira a la sessió de clausura del Postgrau en Seguretat i Qualitat Assistencial i Legal on es portaran a terme conferències, debats i la presentació dels Treballs de Fi de Postgrau dels i les estudiants d'aquesta promoció.

La sessió es realitzarà en format presencial a l'aula B20 (Planta B) a partir de les 15.30 h.

Si vols assistir a la sessió, és necessari confirmar prèviament la teva assistència mitjançant correu electrònic (campus.masterpost@sjd.edu.es).

PROGRAMA

  • 15:30h Presentació del ponent a càrrec de la Dra. M. Luisa de la Puente
  • 15:35h Conferència online, Dr. Rafael Bengoa: "Suport de la macrogestió a les millores de la qualitat en l'àmbit de la microgestió"
  • 16:10h Debat
  • 16:30h Descans
  • 17:00h Presentació dels Treballs de Fi de Postgrau
  • 20:00 Tancament de la Sessió

Descarrega tota la informació

Esdeveniment