V Cafè d'Innovació: Aprenentatge cooperatiu

28 febr. 2020 - 12:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Dra. Marta Flores serà la convidada del V Cafè d’Innovació d’aquest curs acadèmic, el qual tindrà lloc el proper 28 de febrer del 2020 de 12 a 14h a l’aula 7.

La ponent farà una presentació del que és l’Aprenentatge cooperatiu, una de les metodologies que més bé encaixen amb la concepció de l’aprenentatge en temes competencials i de les experiències portades a terme a la UAB.

La Marta Flores és doctora en psicologia de l’educació (UAB),llicenciada en psicopedagogia (UOC), diplomada en magisteri (URL) i actualment professora del Departament de Psicologia de l’Educació de la UAB. Coordina les xarxes de professorat de Catalunya i Balears del programa "(En)Raonem en parella" i és membre del GRAI (Grup de recerca sobre aprenentatge entre iguals) de la UAB. Fa formació en aprenentatge entre iguals i educació inclusiva.

En finalitzar la presentació s’obrirà un espai de debat i reflexió sobre la implicació i el paper de infermeria en projectes de bioenginyeria així com el seu valor. L’assistència és lliure i gratuïta.

La sessió serà retransmesa en Streaming.

Link 

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb innovació@santjoandedeu.edu.es

Us hi esperem!

Activitat