Aclariment

  • Publicado el 31 de octubre de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Comunicat institucional

La nostra missió consisteix en educar de manera integral i individualitzada a persones capaces d'oferir serveis i cures professionals d'infermeria i facilitar serveis educatius als diferents col·lectius de l'àmbit sanitari i social, segons les necessitats de la societat. En aquest sentit, oferim formació en Grau d'Infermeria, diversos Màsters i Postgraus, i Cicles Formatius entre d'altres.

En relació als diversos articles apareguts sobre els màsters que imparteix el Campus Docent de: teràpia neural i odontologia neurofocal i teràpia ayurvèdica, desitgem aclarir que la formació que impartim en aquests màsters té l'objectiu de proporcionar als estudiants els coneixements científics teòrics i tècnics en aquestes teràpies complementàries que poden ajudar al benestar de les persones.

Campus Docent Sant Joan de Déu.

Institucional