Acord de col·laboració amb la Chief Nursing and Midwives Officer  (Sierra Leone)

  • Publicado el 13 de març de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Representants del Campus Docent Sant Joan de Déu i de la Saint John of God  Catholic School of Nursing, han mantingut una reunió al Ministeri de Sanitat amb Ms Hossinatu Mary Koroma, Chief Nursing and Midwives Officer (CNMO). 

En aquesta reunió s’ha arribat a un acord de col·laboració estipulant-se que el Campus Docent assumeix la formació de la responsable del Projecte de tutorització de pràctiques clíniques a Sierra Leone, Ms. Numu B. Charm, pel que fa al disseny, planificació, desenvolupament i avaluació de les pràctiques clíniques als diferents centres hospitalaris.

El Programa de formació es desenvoluparà íntegrament a Barcelona, al llarg de dos mesos iniciant-se el proper mes d’abril. Es tracta de la primera fase d’un projecte de col·laboració amb el Govern de Sierra Leone, que significa un important pas endavant en la millora de la qualitat assistencial del país.

Institucional