Acte de graduació de la XXIVa promoció de Diplomats/des d'Infermera

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El 25 i 26 de juny de 2008 es va celebrar la Graduació dels/de les Diplomats/des en Infermeria de l'Escola Universitària Sant Joan de Déu 

Els dies 25 i 26 de juny de 2008 es va celebrar la graduació dels/de les alumnes d'Infermeria de l'Escola Universitària d’Infermeria Sant Joan de Déu, corresponents a la XXIVa Promoció. La graduació  que considerem como una festa de comiat per als/a les alumnes, s'organitza en dos dies, respectant el torn d'estudi de matí o tarda, per a poder acollir el major nombre de familiars que vulguin acompanyar-los/les en aquest dia de significació especial.

L'acte es va desenvolupar amb unes breus paraules del Germà Pasqual Piles, del President del Patronat de l'Escola Dr. Josep Ganduxé, la Cap d'Estudis Sra. Mª José Morera i la Directora Sra. Amèlia Guilera. Seguidament es van entregar els Diplomes a cadascun/a dels/de les nous/ves graduats/des i al finalitzar i previament a un petit refrigeri, va actuar el grup musical “Petit Comitè”, que va convirtir la graduació en un moment inoblidable, ja que no només ens va fer ballar i disfrutar amb les seves cançons, sino que ens convidà (i vam acceptar ex-alumnes i professors/es) a cantar el Gaudeamus a l'escenari. 

Amèlia Guilera

Directora de l'Escola Universitària d'Infermeria Sant Joan de Déu