Activitats a Sierra Leone

  • Publicado el 05 de març de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Ratificat el conveni amb la Universitat Ernest Bai Koroma de Makeni i reunió de seguiment del programa de formació per professors de l’Escola d’Infermeria de Mabesseneh (Sierra Leone).

El Campus Docent Sant Joan de Déu va signar el passat mes d’octubre un conveni amb la Universitat Ernest Bai Koroma. I aprofitant l‘estada dels representants del Campus a Lunsar, el dia 28 de febrer es va mantenir una reunió en la seu de la universitat, per tractar i pactar els diferents punts del conveni. Mitjançant aquest document s’han establert línies de col·laboració en recerca, transferència del coneixement i mobilitat del professorat.

D’altra banda, amb els professors de l’Escola d’Infermeria s’ha mantingut una reunió de seguiment del programa formatiu que es va iniciar en el mes de juliol de 2018 a l’empara del programa d’agermanament. En aquesta reunió s’avaluen les activitats ja realitzades i s’expressen noves necessitats.

Des de l’any 2008 el Campus Docent Sant Joan de Déu manté un programa d’agermanament amb l’Escola d’Infermeria de Mabesseneh (Sierra Leone), i contribueix aportant coneixements i recursos per a millorar la formació dels professionals, l’assistència, les infraestructures i els recursos necessaris per al bon funcionament de l’Escola.

Solidaritat