Anna Valls Bielsa, premiada amb la Beca Corachan a un dels millors expedients 2021-2022

  • Publicado el 14 de juliol de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La nostra estudiant de quart curs ha estat premiada amb una de les vuit beques de la Fundació Corachan.

El passat 11 de juliol es va celebrar la novena edició del lliurament de Beques Corachan, que premia a vuit alumnes de la promoció 2018-2022 de les escoles d’infermeria de Barcelona que han destacat pels seus mèrits acadèmics.

Aquestes beques, que compten amb una dotació de fins a 4.000€ per beca per a finançar estudis de Postgrau o Màster en l’àmbit de les ciències de la salut, són una aposta de la Fundació per la formació especialitzada de professionals de la salut.

En el cas del Campus Docent Sant Joan de Déu, l'estudiant premiada ha estat l’Anna Valls Bielsarecentment graduada després de finalitzar quart curs del Grau en Infermeria.

L’Arantxa Moll, patrona de la Fundació Corachan, ha felicitat a totes les becades i ha destacat que  “la formació és una preocupació constant de Fundació Corachan i amb iniciatives com aquesta estem convençuts que contribuïm al desenvolupament econòmic i social del nostre entorn, alhora que brindem oportunitats i aportem progrés i benestar”.

Des del Campus Docent Sant Joan de Déu volem felicitar l’Anna i esperem que gaudeixi del premi i d’aquest merescut reconeixement als quatre anys de formació universitària amb nosaltres.

Grau