Arriba als cinemes "Sinjar", la pel·lícula amb seqüències gravades a SAVI

  • Publicado el 08 de juliol de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La pel·lícula de la directora Anna M. Bofarull, produïda per KaBoGa i Apostrophe Films amb la participació de TV3, està basada en històries reals al voltant de l'Estat Islàmic i ha estat guardonada al FIC-CAT amb el premi de la crítica i al millor llargmetratge.

Les tres històries que mostra la pel·lícula estan protagonitzades per la Nora Navas, l'Halima Ilter i la Iman Ido Koro. Dues de les històries estan gravades en localitzacions reals de l'Orient Mitjà i la tercera està gravada a Barcelona, Tarragona i Sant Boi de Llobregat, comptant amb el Centre de Simulació SAVI del Campus Docent Sant Joan de Déu entre les seves localitzacions.

SAVI ha albergat durant els darrers dos anys rodatges de pel·lícules i sèries de televisió, convertint-se en el plató perfecte d'aquelles produccions que busquen una localització real i fidel a la realitat d'un espai d'hospitalització.

 

 

 

Institucional