Blanca Muñoz rep la beca d'investigació 2017 de la Societat Científica d'Acupuntura

  • Publicado el 28 de maig de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Sra. Blanca Muñoz és professora al Màster d'Acupuntura impartit al Campus Docent Sant Joan de Déu, i actualment està cursant els seus estudis de doctorat a la Universitat de Barcelona amb el projecte "Estimulación de la lactancia materna mediante acupuntura en madres de recién nacidos prematuros de muy bajo peso y bajo peso al nacer".

Gràcies a la beca de la Societat Científica d'Acupuntura la Sra. Blanca Muñoz podrà tirar endavant el seu projecte de recerca, juntament amb l'equip de treball format per les Sres. Ángela Arranz, Janina Zabaleta, Ana Riverola, Gloria Seguranyes i Cristina Domingo.

El projecte de recerca avaluarà l'eficàcia de l'acupuntura en mares de nounats prematurs que s'extreguin llet materna, durant els primers 21 dies del post part, en relació a la prevalença de la lactància materna i la producció làctia respecte a l'educació per a la salut estàndard. D'altra banda, el segon objectiu del projecte, serà avaluar l'eficàcia de l'acupuntura sobre el grau d'ansietat i estrès d'aquestes mares.

Recerca