Campanya d'emergència a Ucraïna de Sant Joan de Déu

  • Publicado el 22 de març de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Des que va començar la guerra a Ucraïna, l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu ha posat en marxa una campanya d'ajuda humanitària, coordinada per Juan Ciudad ONGD, per tal d'ajudar a les persones afectades pel conflicte.

El 100% dels fons recaptats es destinaran a col·laborar amb la labor que s’està duent a terme a la ciutat ucraïnesa de Drohobych, així com als centres de Sant Joan de Déu a Polònia. D'aquesta manera, es podrà proporcionar suport mèdic, aliments i allotjament a totes les persones i famílies refugiades que fugen de la guerra i que actualment es troben en una situació d’excepcional vulnerabilitat.

Les donacions han d'indicar "Emergencia Ucrania" i es poden realitzar per:

A més, també podeu col·laborar a través dels diversos centres de l'orde a Espanya amb material sanitari, aliments, etc. tal com han demanat expressament els centres de Sant Joan de Déu de Polònia i Ucraïna, per a poder cobrir adequadament les necessitats que estan detectant entre la població desplaçada atesa. A la secretaria d'estudiants del Campus trobareu unes caixes on dipositar-los fins al dia 1 d'abril. Recordeu que és necessari que siguin productes llistats a continuació:

  • Kit farmaciola
  • Ajuda mèdica
  • Aliments cuinats enllaunats per adults (és important que els aliments ja estiguin cuinats, ja que s'ha tallat el subministrament de gas i electricitat. A més, hauran d'anar enllaunats perquè no pateixin desperfectes durant el trasllat)
  • Aliments infantils ja preparats i llet en pols.
  • Bolquers i tovalloletes per nadons
  • Productes d'higiene femenina (compreses, etc.)
  • Llanternes + piles (la millor opció són llanternes autorecarregables tipus dinamo que no necessiten piles).

Per a qualsevol altra informació de la campanya podeu contactar amb: juanciudad.direccion@sjd.es.

Us animem a col·laborar!

Solidaritat