El Campus Docent premiat a la 1a. Jornada INFER.edu

  • Publicado el 05 de febrer de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

L’aportació científica del Campus Docent ha estat premiada a la 1a. Jornada INFER.edu: la innovació docent a debat del Col·legi Oficial Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

El passat divendres 1 de febrer, durant la 1a. Jornada INFER.edu: La innovació docent a debat, el Campus Docent Sant Joan de Déu va ser premiat amb el millor pòster i la millor comunicació presentats a la Jornada.

Els treballs premiats del Campus Docent foren, per una banda, el pòster: “Experiencia de aprendizaje: Gammificación en Enfermería Clínica” defensat per Ainoa Biurrun, Carlos Nebot i Bàrbara Hurtado i confeccionat, també, per Adrià  Almazor, Dolors Miguel, Mariona Farrés, Óscar Bautista, Juan Roldán i Mª José Morera; que va obtenir el guardó al millor pòster d’entre els tretze seleccionats. I per l’altra banda, la comunicació: “Experiència d’una innovació docent en Infermeria de salut pública: la comunitat dins de l’aula” presentada per Ariadna Graells i elaborada conjuntament amb Jennifer Suárez i Carme Vega, premiada com a millor comunicació d’entre les vuit seleccionades per optar a la distinció.

La jornada també va comptar amb la participació de la Dra. Anna Ramió, professora del Campus Docent, com a responsable de la comissió de Docència del COIB i de la Dra. Esther Insa com a membre del Comitè Científic de la Jornada. Al llarg del matí els assistents van poder escoltar la conferència “Què és la innovació docent?” per part de la Dra. Núria Serrat i les taules rodones sobre experiències d’Innovació Docent i Innovació: Moda o realitat?. En aquesta darrera taula hi van participar com a públic especialment convidat Anna Carrasco i Bellanirys Peña, estudiants de 3er curs del Grau en Infermeria.

 

Innovació