El Campus Docent Sant Joan de Déu guanya dos premis al millor taller en el X Congrés de la SESSEP

  • Publicado el 04 de maig de 2023

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Els tallers "Com dissenyar cursos de Zona 1 del Model Simzone de forma estandarditzada?" i "Creació de Pads de baix cost per a l'entrenament de procediments tècnics" han estat guardonats.

El Campus Docent Sant Joan de Déu ha guanyat el premi al millor taller en el X Congrés de la Societat Espanyola de Simulació Clínica i Seguretat del Pacient (SESSEP) celebrat a València el 2023. Els tallers, organitzats i presentats per Javier Mora, la Dra. Mariona Farrés, Jaime Carballedo, Dr. Sergio Sanchez, Manuel Tomas e Isaac Molinero, van destacar per la seva innovació i eficàcia.

El primer taller, titulat "Com dissenyar cursos de Zona 1 del Model Simzone de forma estandarditzada?"", va oferir als assistents una metodologia clara i estructurada per al disseny de cursos. Els ponents van explicar pas a pas les diferents fases del procés i van proporcionar eines i recursos per a la seva implementació.

El segon taller, "Creació de Pads de baix cost per a l'entrenament de procediments tècnics", va presentar una solució innovadora per a l'entrenament d'habilitats en simuladors de baix cost. Els ponents van demostrar com es poden crear Pads de forma senzilla i econòmica per a la pràctica d'hàbits quirúrgics, sense necessitat de grans inversions en material.

Amb aquests tallers, el Campus Docent Sant Joan de Déu es consolida com una referència en la formació en simulació clínica i seguretat del pacient, i reafirma el seu compromís amb la innovació i la millora contínua.

Institucional